Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Casei Regale, audiat la DNA

Avocatul Casei Regale, audiat la DNA

Avocatul Casei Regale, audiat la DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Dec 2015   •   12:38

Avocatul Casei Regale este, miercuri, la sediul la Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Avocatul este audiat în dosarul retrocedărilor ilegale în care este implicat Paul Lambrino.

Adrian Vasiliu spune că Regele Mihai nu a fost surprins de ancheta DNA pentru că se ştia faptul că Paul Lambrino vrea să pună mâna pe mai multe bunuri ale Casei Regale. 
 
Avocatul spune că Lambrino a revendicat tot ce se putea, inclusiv bunuri ale fraţilor şi surorilor lui Carol al II-lea şi că multe dintre imobilele revendicate nici măcar nu aparţin lui Carol sau Regelui Mihai, ci sunt ale statului. 

Prinţul Paul se află în acest moment în arest la domiciliu şi este acuzat de cumpărare de influenţă, spălarea banilor şi complicitate la abuz în serviciu.

Procurorii spun că, în anul 2006, Paul Lambrino i-a promis lui Remus Truică, arestat la domiciliu în acest dosar, şi asociaţilor lui din grupul infracţional o cotă parte importantă, între 50% şi 80%, din valoarea bunurilor pe care le revendica. Ulterior, le-a şi dat acestora bunurile, pe măsura obţinerii lor.

În acelaşi dosar, patronul EVz Dan Andronic, este cercetat sub control judiciar. Andronic ar fi folost ziarul în sprijinul grupării conduse de Remus Truică.

Cum arată în buletin Al României Paul

×
Subiecte în articol: casa regala printul paul retrocedari
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close