Antena 3 CNN Actualitate Bărbat omorât, înfăşurat într-un covor şi aruncat în Lacul Morii din Bucureşti. Criminalul, adus în ţară după 33 de ani

Bărbat omorât, înfăşurat într-un covor şi aruncat în Lacul Morii din Bucureşti. Criminalul, adus în ţară după 33 de ani

Un bărbat care a comis o crimă înfiorătoare în Bucureşti, în urmă cu 33 de ani, va fi adus în România pentru a-şi executa pedeapsa.

Bărbat omorât, înfăşurat într-un covor şi aruncat în Lacul Morii din Bucureşti. Criminalul, adus în ţară după 33 de ani
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Georgiana Adam    |    17 Apr 2024   •   15:01

Criminalul, originar din Sri Lanka, condamnat în România la 19 ani de închisoare, pentru că în 1991 a ucis, în Bucureşti, un cetățean străin pe care l-a aruncat în Lacul Morii, va fi adus în țară, din Germania, pentru executarea pedepsei.

Potrivit IGPR, în 23 aprilie 2024, va fi adus în țară, de o escortă a Poliției Române, un bărbat de 53 de ani, din Sri Lanka, ce avea emis pe numele lui un mandat european de arestare, de către Tribunalul București, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

În decembrie 1991, bărbatul a ucis un cetățean străin, după care l-a legat și înfășurat în covorul din locuința sa, situată în București, și l-a transportat în cartierul Crângași, aruncându-l în Lacul Morii. Pentru fapta comisă, cel în cauză a fost condamnat la 19 ani de închisoare, notează Mediafax.

"În perioada 13 octombrie 2023 – 3 ianuarie 2024, întrucât au existat informații că persoana se afla pe teritoriul Germaniei, Biroul Sirene România a efectuat schimb de date și informații cu Biroul Sirene Germania, în vederea depistării celui în cauză. În urma schimbului de informații realizat de Biroul Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – I.G.P.R., cu Biroul Sirene Germania, la data de 3 ianuarie a.c., bărbatul a fost arestat în Moers, Germania", transmite Poliția Română.

După aducerea în țară, bărbatul va fi încarcerat, în vederea executării mandatului.

×
Subiecte în articol: Poliția Română București
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close