Antena 3 CNN Actualitate Bătaie ca în ringul de box, surprinsă pe camere, după ce câțiva interlopi s-au îmbătat, într-un club de manele din complexul studențesc Timișoara

Bătaie ca în ringul de box, surprinsă pe camere, după ce câțiva interlopi s-au îmbătat, într-un club de manele din complexul studențesc Timișoara

Bătaie că în Vestul Sălbatic, într-un club de manele din complexul studențesc din Timișoara. Înecați în alcool, mai mulți interlopi din oraș transformă clubul în doar câteva minute într-un adevărat ring de box.

Bătaie ca în ringul de box, surprinsă pe camere, după ce câțiva interlopi s-au îmbătat, într-un club de manele din complexul studențesc Timișoara
Sursa foto: voceatimisului.ro
de Mia Lungu    |    31 Ian 2022   •   21:35

La bătaie intervine până și patronul clubului, un sirian, care încearcă să îi intimideze pe scandalagii cu o crosă de golf în mână, însă este și el doborât de un pumn. 

Camerele de supraveghere ale clubului surprind întreagă scenă. În urmă bătăii încasate, un individ rămâne aproape inconștient la pământ în timp ce zecile de petrecăreți se grăbesc să părăsească incinta. 

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat doi tineri, în vârstă de 32, respectiv 35 de ani, care au declanșat scandalul și i-au lovit pe alți doi bărbați, de 32, respectiv 61 de ani. 

Atacatorii au fost preluați și duși în Arestul Poliției pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire și alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Administratorul firmei a fost și el sancționat cu 15.000 de lei și s-a ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

×
Subiecte în articol: bătaie box interlopi manele Timisoara camere
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close