Antena 3 CNN Actualitate Cerc restrâns de suspecţi, în cazul asasinatului cu bombă din Arad. Poliţia a audiat peste 400 de persoane

Cerc restrâns de suspecţi, în cazul asasinatului cu bombă din Arad. Poliţia a audiat peste 400 de persoane

Poliţiştii au un cerc de suspecţi în dosarul asasinatului de la Arad, în care un om de afaceri foarte cunoscut și-a pierdut viața, după ce o bombă a fost plasată sub autoturismul său.

de Corina Matlinschi    |    09 Mai 2023   •   14:44

Potrivit unor surse Antena 3, CNN peste 400 de persoane au fost audiate de procurori și există un cerc mai larg de suspecți din care fac parte atât români, dar și străini. 

Anchete este departe de finalizare, însă sunt noi date în ceea ce fac procurorii Parchetului General în această anchetă. 

Există un cerc de suspecți, un număr restrâns de persoane către care există minime indicii cu privire la săvârșirea acestui asasinat

În acest cel suspect ar fi români, dar și străini. Tocmai de aceea, procurorii Parchetului General colaborează cu alte țări, au cooperări cu mai multe state pentru a ajunge la aceste persoane, inclusiv cu Europol. 

Au fost audiate în acest dosar peste 400 de persoane. De asemenea, s-au făcut numeroase percheziții, expertize, astfel încât să se stabilească exact ce s-a întâmplat cu omul de afaceri Ioan Crișan. 

Sunt aproape doi ani de la asasinarea cu bombă de la Arad și, deocamdată, nu s-a făcut nicio arestare în acest caz. 

Ioan Crişan, patronul unei firme piscicole din Arad, a murit pe 29 mai 2021, în explozia maşinii sale, în timp ce făcea manevre de ieşire dintr-o parcare a unui supermarket din Arad. Ipoteza luată în calcul de anchetatori era asasinat cu bombă.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close