Antena 3 CNN Actualitate Comuna din România unde pietonii au obligatoriu la dreapta și mașinile care merg pe interzis cedează trecerea

Comuna din România unde pietonii au obligatoriu la dreapta și mașinile care merg pe interzis cedează trecerea

În comuna Cuca din județul Galați semnele de circulație destinate șoferilor sunt valabile și pentru pietoni. Sătenii care merg pe ulițe și cărări trebuie să dea prioritate, să vireze la dreapta şi să nu întoarcă pe linie continuă.

Comuna din România unde pietonii au obligatoriu la dreapta și mașinile care merg pe interzis cedează trecerea
Sursa foto: observatornews.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Apr 2022   •   22:42

Șase străzi ale comunei au fost asfaltate în urmă cu un an și jumătate, dar în timpul recepției lucrărilor autoritățile prezente au trecut cu vederea absurditățile.

Pe o uliță care duce către nicăieri au fost amplasate un semn de cedează trecerea și altul de obligatoriu la stânga. O altă uliță, pe care pot circula doar pietonii, are în capătul ei alte semne de circulație: obligatoriu la dreapta și cedează trecerea.

Primarul comunei Cuca, Vlad Mihăiță, spune că reprezentanții Inspectoratului de Stat în construcţii și ”atâtea instituții, ingineri specialiști care vin” ”probabil că nu au observat”.

Lucrările de modernizare a celor șase străzi comunale au costat aproximativ un milion și jumătate de euro, potrivit Observator, iar anul acesta ar trebui să se facă recepția finală, spune primarul localității.

×
Subiecte în articol: Galați pietoni masini şoferi primar
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close