x close

Fii alături de noi!

Copil cu malformaţii, medic acuzat de malpraxis

de G.S.   •   10 Ian 2016   •   08:44
Părinţii unui copil care s-a născut cu malformaţii îl acuză de neglijenţă pe medicul care a supravegheat sarcina. Mama susţine că şi-a făcut toate analizele la timp şi a primit asigurări că băiatul ei este perfect sănătos. 
 
Tinerii părinţi au trăit şocul vieţii cînd au aflat, că primul lor copil s-a născut cu grave probleme de sănătate. 
 
Mama ar fi fost regulat la control pe toată perioada sarcinii şi şi-ar fi făcut la timp analizele recomandate de medic. Mai mult, după fiecare ecografie ar fi fost asigurată că băiatul se dezvoltă normal şi va veni pe lume fără probleme. 
 
Copilul s-a născut însă cu malformaţii grave la cap iar inima îi bate pe partea dreaptă. 
 
Familia îl acuză acum de neglijenţă pe medicul de la Maternitatea Giuleşti, cel care a şi supravegheat-o pe mamă pe toată perioada sarcinii. 
 
Medicul care s-a ocupat de caz nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere cu privire la acuzaţiile care i se aduc.  
 
poza

Actualitate

Universitatea de Vest din Timișoara face un anunț despre teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi

Conducerea Universităţii de Vest din Timişoara i-a solicitat Şcolii Doctorale de la Facultatea de Drept, unde Laura Codruţa Kovesi a susţinut teza de doctorat, un punct de vedere asupra lucrării scrise de şefa DN...

29 Sep 2016  •  23:16

poza

Show

Delia, anunț important pentru toți fanii ei. Ce le-a transmis artista, pe Facebook

Delia va susține un un show spectaculos, în luna decembrie, la Teatrul Național București. Artista  a explicat de ce biletele la concertul ei din decembrie, Delia’s Winter Wonderland, costa 490 și 69...

29 Sep 2016  •  19:55

sati