x close

Fii alături de noi!

Copil cu malformaţii, medic acuzat de malpraxis

de G.S.   •   10 Ian 2016   •   08:44
Părinţii unui copil care s-a născut cu malformaţii îl acuză de neglijenţă pe medicul care a supravegheat sarcina. Mama susţine că şi-a făcut toate analizele la timp şi a primit asigurări că băiatul ei este perfect sănătos. 
 
Tinerii părinţi au trăit şocul vieţii cînd au aflat, că primul lor copil s-a născut cu grave probleme de sănătate. 
 
Mama ar fi fost regulat la control pe toată perioada sarcinii şi şi-ar fi făcut la timp analizele recomandate de medic. Mai mult, după fiecare ecografie ar fi fost asigurată că băiatul se dezvoltă normal şi va veni pe lume fără probleme. 
 
Copilul s-a născut însă cu malformaţii grave la cap iar inima îi bate pe partea dreaptă. 
 
Familia îl acuză acum de neglijenţă pe medicul de la Maternitatea Giuleşti, cel care a şi supravegheat-o pe mamă pe toată perioada sarcinii. 
 
Medicul care s-a ocupat de caz nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere cu privire la acuzaţiile care i se aduc.  
 
poza

Actualitate

Dezbatere publică de doar câteva ore pe ordonanța privind cărţile scrise în penitenciar

Proiectul de ordonanță de urgență al Ministerului Justiției, care prevede scăderea a 20 de zile din pedeapsa deținuților care scriu cărți, nici bine nu a intrat în dezbatere publică că deja s-a...

28 Iun 2016  •  01:20

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati