Antena 3 CNN Actualitate Crima de la Dristor putea fi prevenită? Declarații șocante făcute de tatăl primei victime

Crima de la Dristor putea fi prevenită? Declarații șocante făcute de tatăl primei victime

Crima de la Dristor putea fi prevenită? Declarații șocante făcute de tatăl primei victime
13 Dec 2017   •   22:44

Tatăl tinerei salvare a oferit o declarație în exclusivitate pentru Sinteza Zilei, de la Antena 3. Bărbatul a cerut ca numele fiicei sale, care este extrem de speriată, să fie protejat.

„Un șoc pentru toți. Când am luat copilul de la dentist, după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ea a plecat mai departe, a făcut o criză acolo. Am fost și am luat-o. În 45 de minute am sunat la 112. Și 112 m-a trimis la Costin Georgian să investighez eu ca părinte. E posibil așa ceva? Aproape două ore am stat ca să-mi ia declarația, pentru că în fața mea era o doamnă cu un copil, îi spunea polițistului că și-a uitat geanta. Polițistul a venit și ne-a întebat, i-am spus că a fost împinsă în fața metroului. Nu a crezut din prima. Trebuia să-i ia declarația doamnei. În jurul orei 19.00 am putut da declarații. Are 22 de ani, a făcut handbal. A venit în spatele ei, pur și simplu a împins-o. Ea a crezut că este o glumă a unei prietene și în secunda în care a întors capul. Când și-a dat seama că nu e glumă, a pus dreptul în față și l-a stopat. A opus rezistență și a reușit să se salveze. Atunci a sărit lumea și a reușit să fugă. Toate acestea s-au întâmplat la 10 metri în fața metroului. Era prima victimă și poate nu mai era a doua. Mai avea un centimetru și depășea, deja era piciorul în aer”, a declarat bărbatul.

Întrebat în ce stare se află fiica sa, bărbatul a recunoscut: „Este într-o stare ciudată. Am întrebat-o dacă poate vorbi la telefon, mi-a spus că nu poate, mai ales că a văzut-o și pe cealaltă fată la televizor. Este în stare de șoc. Nu poate vorbi. Nu mai e cum era ea alaltăieri”, a mai spus tatăl primei victime.

Fixată de criminală

„Ea a povestit că în momentul în care a coborât pe peron, pe scări, a văzut-o pe această persoană în stânga, pe partea opusă pe care ar fi mers metroul în sensul invers în care ar fi vrut ea. Era acolo. în momentul în care a coborât, s-a uitat și a aruncat ochii la femeia asta. O fixa. La ceas, ea s-a oprit și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Mi-a spus că avea o figură ciudată”.

Întrebat ce au făcut oamenii când au văzut ce se întâmplă, tatăl tineri a povestit: „Au sărit câțiva cetățeni și au întrebat-o: „ Ce ai doamnă, ce ai cu ea. Și ea spunea: „Nu că mi-a furat banii. Mi-a luat banii ca să se victimizeze. Și atunci câțiva cetățeni au întrebat-o: I-ai luat tu banii? Și ea a spus: Nu vă uitați cum arăt eu și cum arată ea? Ea arăta spre buzunarul ei și spunea: Mi-a luat banii, mi-a luat banii și repeta. Apoi a venit metroul, persoanele au intrat în metrou, fiica mea a urcat și ea de frică și atunci a realizat ce s-a întâmplat, a izbucnit în plâns, a mers la cabinetul stomatologic, nu a ajutat-o nimeni. Agresoarea a rămas pe peron. Ne-am uitat pe filmări și agresoarea se plimba foarte liniștită pe peron către ieșire cu telefonul la ureche. Am înțeles de la poliție că i-ar fi găsit în palmă, dacă nu mă înșel: „Am făcut-o, dar am confundat-o”. I-au găsit scris în palmă. Așa au găsit scris în momentul în care au arestat-o. Putea fi vorba despre fata noastră sau despre cealaltă”.

×
Subiecte în articol: autorităţi declaraţii Sinteza Zilei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close