Antena 3 CNN Actualitate Curg mesajele românilor solidari cu victimele violurilor. Campania Antena 3 scoate la suprafaţă şi alte abuzuri

Curg mesajele românilor solidari cu victimele violurilor. Campania Antena 3 scoate la suprafaţă şi alte abuzuri

Curg mesajele românilor solidari cu victimele violurilor. Campania Antena 3 scoate la suprafaţă şi alte abuzuri
de S.T.    |    25 Iul 2015   •   19:20

Curg mesajele românilor solidari cu victimele violurilor. Oamenii spun că poartă cu mândrie cocarda în piept şi sfătuiesc şi pe alţii să facă la fel.

Campanie Antena 3 a scos însă la iveală şi alte lucruri revoltătoare care sunt încă nepedepsite de justiţie. Pe adresa de e-mail [email protected] primim în continuare mesaje şi fotografii trimise de telespectatorii noştri purtând cocarde albe în piept în semn de solidaritate.

Un telespectator din Braşov s-a arătat dezamăgit de atitudinea multor oameni, care nu fac nimic să schimbe lucrurile în România, deşi sunt constant martori ai unor abuzuri.

"Bravo că încercaţi să faceţi ce puteţi pentru a cristaliza o atitudine faţă de multitudinea de lucruri revoltătoare din România. Port cu sete banderola albă pentru solidaritatea cu victimele abuzurilor nesfârşite care au devenit rutină în aceasta ţară. Sunt întrebat letargic "ce e cu aia, cu violatorii din Vaslui?" şi "ce, crezi că schimbi ceva cu o banderolă?".



După ce ieri revoluţionarii şi-au exprimat solidaritatea cu victimele abuzurilor, tot mai mulţi timişoreni ne trimit fotografii în care se arata solidari cu campania demarata de Antena 3.



Românii trag un semnal de alarmă asupra multor altor abuzuri care se întâmplă în România, precum furturi şi chiar crime, iar infractorii se plimbă liberi.

"Suntem solidari cu toţi oamenii aflaţi în suferinţă datorită abuzurilor legii din România ! Violatorii la închisoare, criminalii la închisoare", scrie un telespectator.



Vă invităm în continuare să ne fiţi alături! Confecţionaţi-vă cocarde albe, purtaţi-le, fotografiaţi-vă şi trimiteţi-ne pozele pe adresa de e-mail [email protected].

×
Subiecte în articol: Nu abuzurilor
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close