x close

Fii alături de noi!

Cutremur de 4.2 în România marți seară

de 29 Dec 2015   •   21:23
Cutremur de 4.2 în România marți seară 16
Un cutremur de 4.2 a avut loc în urmă cu puțin timp în România, informează INFP. Seismul a avut loc în județul Vâlcea, la adâncimea de 2 km, potrivit primelor informații. Cutremurul s-a produs la ora 20.56 in Zona seismica Făgăraș-Câmpulung.

Epicentrul cutremurului a fost la 32 de kilometri de Cisnădie și a fost simțit puternic și la Sibiu, scrie tribuna.ro.

Cutremurul s-a simţit şi în zona centrală a Sibiului, sub forma unei zdruncinături, care a durat foarte puţin. Cutremurul s-a resimţit în zona Vasile Aaron destul de puternic. "Stăteam în pat şi s-a mişcat patul", scrie Tribuna. În zona Valea Aurie, un alt sibian ne spune că s-a mişcat oglinda.

Citiți și:

Anunțul făcut de ISU Sibiu după cutremur

Cutremur în România. „Ne-am panicat foarte tare. A fost o vibrație puternică”

poza

Actualitate

Dezbatere publică de doar câteva ore pe ordonanța privind cărţile scrise în penitenciar

Proiectul de ordonanță de urgență al Ministerului Justiției, care prevede scăderea a 20 de zile din pedeapsa deținuților care scriu cărți, nici bine nu a intrat în dezbatere publică că deja s-a...

28 Iun 2016  •  01:20

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati