Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloş cere demiterea conducerii ISU Bucureşti: Nu mai au ce căuta în asemenea structuri!

Dacian Cioloş cere demiterea conducerii ISU Bucureşti: Nu mai au ce căuta în asemenea structuri!

Dacian Cioloş cere demiterea conducerii ISU Bucureşti: Nu mai au ce căuta în asemenea structuri!
Sursa foto: Foto: gov.ro
25 Noi 2015   •   11:29

Premierul Dacian Cioloş a afirmat, în şedinţa de Guvern de miercuri dimineaţă, că vrea să se asigure că persoanele care au fost la conducerea ISU Bucureşti-Ilfov şi care au fost suspendate din funcţii vor fi demise şi nu se vor mai putea întoarce în sistem

"Am discutat cu domnul Tobă şi Arafat despre situaţia de la ISU Bucureşti. Se pare că cei de la ISU Bucureşti ştiau de Colectiv şi au mai adăugat o hârtie la birocraţia noastră. Să confirmaţi că cei de la ISU au fost demişi. Nu mai au ce căuta în asemenea structuri nici pe viitor. Am înţeles că acea conducere a fost suspendată. Dar eu vreau să mă asigur că va fi demisă", a spus Dacian Cioloş, în şedinţa de guvern.

O anchetă condusă de echipa lui Cătălin Tolontan arată că pompierii de la ISU şi IGSU ştiau de existenţa clubului Colectiv. Pe 23 septembrie, o importantă firmă de evenimente îi anunţa pe cei de la IGSU că urmează două concerte în clubul Colectiv şi că se aşteaptă la câte 2000 de oameni pe seară.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close