x close

Fii alături de noi!

De ce nu a emis Antena 3, timp de peste 8 ore

de 21 Mar 2016   •   22:14
De ce nu a emis Antena 3, timp de peste 8 ore 16

Emisia Antena 3 a fost întreruptă duminică noapte timp de opt ore, pentru prima dată în cei 26 de ani, din cauza mutării provizorii în noul sediu, a spus Mihai Gâdea, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

”Timp de opt ore și 37 de minute, Antena 3 nu a emis azi-noapte. Ne aflăm în plin proces de mutare, care e ca o probă de foc. Într-o mutare provizorie (...) Pentru o adevărată mutare avem nevoie de vreo opt luni”, a spus realizatorul Sinteza zilei, Mihai Gâdea.

Imagini din sediul în care Antenele au funcționat 26 de ani, în sediul din Băneasa, de pe Șoseaua București-Ploiești, în videoul de mai jos. Veți vedea cum arată acum birourile goale, fără reflectoare, fără decoruri.

Și blocul turn din Băneasa a foat complet golit, dezafectat.

Noul sediu provizoriu Antena 3 este gata

Vestea bună este că noul sediu provizoriu al Antena 3 este gata. Imagini, în videoul de mai jos.

”Pentru un loc provizoriu e peste așteptări”, a spus Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3

”E fabulos ce au făcut”, a adăugat Marius Huc, redactorul-șef Antena 3, apreciind faptul că mulți colegi nu au dormit nopți la rând, pentru ca sediul să fie gata pentru mutare.

 

poza

Show

Primele imagini cu Sebastian Papaiani după accident

Sebastian Papaiani îşi serbează azi ziua de naştere în sânul familiei! După problemele prin care a trecut, maestrul, se pare că a învins boala. Chiar dacă a suferit mult în ultimul...

25 Aug 2016  •  16:53

sati