Antena 3 CNN Actualitate Doi deținuți au evadat dintr-o secție de poliție din București

Doi deținuți au evadat dintr-o secție de poliție din București

Doi deținuți au evadat dintr-o secție de poliție din București
06 Mar 2016   •   15:32

Doi deținuți au evadat din arestul Secției 19 de Poliție. Cei doi erau în curte, iar unul dintre ei a spart un lacăt cu o agrafă.
Este vorba despre Grosu Costel și Tulli Renato Marius, încarcerați în baza mandatelor de arestare preventivă privind infracțiunea de furt calificat și respectiv infracțiuni informatice, se arată într-un comunicat transmis de DGPMB, citat de Agerpres.

Poliția Capitalei face apel la cei care pot da informații cu privire la locația în care se află cei doi bărbați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la numărul de urgență 112 .

De asemenea, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea acestui eveniment, a mai precizat DGPMB.

Pe 5 ianuarie 2016, procurorii DIICOT au reținut opt persoane, cetățeni români și moldoveni, acuzate că fac parte dintr-o grupare care a fraudat cu ajutorul unui virus informatic mai multe terminale tip ATM aparținând unor bănci din România, Ungaria, Cehia, Spania și Rusia. Printre cei reținuți se număra și Tulli Renato Marius, conform unui comunicat transmis la momentul respectiv de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

×
Subiecte în articol: deținuti
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close