Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri cutremurătoare despre româncele ucise în Cipru. Cadavrele ar fi fost ascunse în valize şi aruncate apoi într-o baltă

Dezvăluiri cutremurătoare despre româncele ucise în Cipru. Cadavrele ar fi fost ascunse în valize şi aruncate apoi într-o baltă

Dezvăluiri cutremurătoare despre româncele ucise în Cipru. Cadavrele ar fi fost ascunse în valize şi aruncate apoi într-o baltă
26 Apr 2019   •   16:12

Trupurile neînsufleţite ale unei românce şi fiicei sale sunt căutate în continuare de autorităţile cipriote. Căutările se concentrează acum asupra a două zone din apropiere de Nicosia. 

Cele două victime originare din Buzău au fost ucise de primul criminal în serie din istoria Ciprului. Suspectul de 35 de ani, ofiţer de armată, a recunoscut însă că a ucis cel puţin şapte persoane în ultimii trei ani. 

Iniţial, un român de 33 de ani a fost reţinut în acest caz şi eliberat ulterior. 

Bărbatul fusese iubitul uneia dintre victime.

Alerta a fost dată la începutul săptămânii, când poliţia l-a arestat pe Nikos Metaxas, căpitan în armata cipriotă. Bărbatul de 35 de ani era bănuit că a ucis trei persoane. Ajuns în arest, a recunoscut că a avut de fapt şapte şapte, inclusiv o româncă şi pe fiica ei de 8 ani. Anchetatorii au extins imediat căutările în zona unei mine abandonate de lângă Nicosia, unde se bănuieşte că au fost ascunse unele cadavre.

Cadavrele femeii şi fiicei sale ar fi fost ascunse în valize şi aruncate apoi într-o baltă numită de localnici Lacul Roşu. Numele vine de la concentraţia mare de cupru provenit dintr-o mină din apropiere. Criminalul ar fi sperat că apa acidă îl va ajuta să scape mai repede de cadavre. Şi acolo au loc căutări de amploare. Autorităţile au mobilizat scafandri, dar şi drone şi un robot subacvatic.

Rudele nu mai ştiu nimic despre româncă şi fiica ei de 8 ani de pe 30 septembrie 2016. Femeia se mutase în Cipru alături de soţ. El a fost cel care a anunţat dispariţia, în 2016, iar un an mai târziu alerta s-a dat şi în România.

×
Subiecte în articol: Cipru dezvaluiri romance
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close