x close

Fii alături de noi!

Parchetul a confirmat: Traian Băsescu este anchetat în şapte dosare

de 11 Ian 2016   •   09:40
Traian Băsescu este anchetat în şapte dosare. Este informaţia confirmată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a solicitărilor Antenei 3.

Aşadar, pentru prima dată, procurorii confirmă numărul exact de dosare în care este cercetat fostul şef al statului. Cel mai greu dosar vizează spălarea de bani.
 
Pe masa procurorilor stau şapte dosare în care este cercetat Traian Băsescu. Cea mai grea infracţiune de care este acuzat fost şef de stat este cea de spălare de bani.
 
Până în acest moment însă, Traian Băsescu nu a fost trimis în judecată în niciunul dintre cele şapte dosare pe care le are.
 
Comunicatul dat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu reprezintă însă şi o garanţie, spun unii jurnalişti, că Traian Băsescu va plăti pentru faptele de care este acuzat.
 
Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, este acuzat de zece infracţiuni printre care spălare de bani, abuz în serviciu, uz de fals şi înşelăciune.
 
Informațiile au fost prezentate la emisiunea Punctul de întâlnire, cu Radu Tudor.

Care sunt dosarele în care este cercetat Traian Băsescu
 
poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati