x close

Fii alături de noi!

Parchetul a confirmat: Traian Băsescu este anchetat în şapte dosare

de 11 Ian 2016   •   09:40
Traian Băsescu este anchetat în şapte dosare. Este informaţia confirmată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a solicitărilor Antenei 3.

Aşadar, pentru prima dată, procurorii confirmă numărul exact de dosare în care este cercetat fostul şef al statului. Cel mai greu dosar vizează spălarea de bani.
 
Pe masa procurorilor stau şapte dosare în care este cercetat Traian Băsescu. Cea mai grea infracţiune de care este acuzat fost şef de stat este cea de spălare de bani.
 
Până în acest moment însă, Traian Băsescu nu a fost trimis în judecată în niciunul dintre cele şapte dosare pe care le are.
 
Comunicatul dat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu reprezintă însă şi o garanţie, spun unii jurnalişti, că Traian Băsescu va plăti pentru faptele de care este acuzat.
 
Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, este acuzat de zece infracţiuni printre care spălare de bani, abuz în serviciu, uz de fals şi înşelăciune.
 
Informațiile au fost prezentate la emisiunea Punctul de întâlnire, cu Radu Tudor.

Care sunt dosarele în care este cercetat Traian Băsescu
 
poza

Actualitate

Trei copii, dispăruți în apele Jiului. Doar doi au fost găsiți

Trei copii cu vârste de 9 ani, 12 ani şi, respectiv, 13 ani şi un tânăr de 22 de ani au fost daţi dispăruţi, luni, în râul Jiu, în zona Podari, printr-un anunţ la 112 făcut de mama...

25 Iul 2016  •  18:20

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

O mare vedeta s-a pozat asa! Ce avea intre picioare de toti fanii au sarit in sus

Are o relatie foarte buna cu fanii ei si obisnuieste sa posteze des poze pe conturile de socializare. Dakota Johnson a urcat de aceasta data o poza altfel pe Instagram, iar fanii au fost foarte incantati. Actrita din...

25 Iul 2016  •  11:31

sati