Antena 3 CNN Actualitate Familia studentei moarte în tragedia din Munții Apuseni a depus plângere penală pe numele lui Raed Arafat

Familia studentei moarte în tragedia din Munții Apuseni a depus plângere penală pe numele lui Raed Arafat

Familia studentei moarte în tragedia din Munții Apuseni a depus plângere penală pe numele lui Raed Arafat
Sursa foto: foto: captura Antena 3
13 Mai 2019   •   15:28

Sora Aurei Ion, studenta la Medicină care a murit în accidentul aviatic din Munții Apuseni produs în urmă cu cinci ani, a anunțat că a deschis o plângere penală împotriva lui Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne. Familia tinerei susține că avocatul care îi reprezintă în instanță nu a avut acces la probe din dosarul catastrofei care ar putea fi clasat de Înalta Curte de Casație și Justiție săptămâna aceasta. 

Familia Aurei Ion se luptă în justiție de cinci ani pentru a afla cine se face vinovat de moartea tinerei studente în vârstă de 23 de ani. „În momentul de față, dosarul ce vizează intervenţia autorităţilor pentru localizarea şi salvarea victimelor se află la Înalta Curte de Casație, care va decide în această săptămână, dacă va fi sau nu clasat, din lipsă de… vinovați!”, a declarat Mariana Ciucă, sora Aurei Ion și vicepreședinta Asociației Aura Ion, conform unui comunicat. 

Potrivit libertatea.ro, sora studentei la Medicină, care a murit în accidentul aviatic din Munții Apuseni, susține că datele din dosar sunt în continuare ținute secrete, deși avocatul familiei a cerut declasificarea informațiilor. 
 

×
Subiecte în articol: apuseni familie plangere
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close