Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Oprea şi-a delegat atribuţiile către Ilie Botoş

Gabriel Oprea şi-a delegat atribuţiile către Ilie Botoş

Gabriel Oprea şi-a delegat atribuţiile către Ilie Botoş
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Noi 2015   •   11:38

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, şi-a delegat atribuţiile către secretarul de stat Ilie Botoş, în contextul în care DNA a deschis un dosar penal in rem pentru abuz în serviciu, cu privire la modul în care demnitarii folosesc coloanele oficiale.

Întregul scandal a început după ce Bogdan Gigină, un poliţist care se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, a murit într-un accident la sfârşitul lunii trecute. 

Astfel, continuitatea la conducerea Ministerului de Interne este asigurată de secretarul de stat Ilie Botoş, având şi dreptul de semnătură.

"Întregul Guvern este demisionar. La MAI, la comandă se află generalul-magistrat Ilie Botoş", a spus vineri Gabriel Oprea, la finalul consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis.
 
Oprea a încercat să explice şi prezenţa sa de aseară, din capul mesei, la şedinţa de guvern, alături de premierul interimar Sorin Cîmpeanu.
 
"A fost prima şi ultima şedinţă de Guvern la care am participat. Prin depunerea mandatului de Victor Ponta, întregul guvern e demisionar. Mai mult, la MAI comandă se află generalul-magistrat Ilie Botoş", a răspuns Gabriel Oprea.
 

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea atributii Klaus Iohannis
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close