Antena 3 CNN Actualitate "Garsoniera mea e cât WC-ul lui". Pelerinaj în vila de un milion de euro pregătită pentru Traian Băsescu

"Garsoniera mea e cât WC-ul lui". Pelerinaj în vila de un milion de euro pregătită pentru Traian Băsescu

"Garsoniera mea e cât WC-ul lui". Pelerinaj în vila de un milion de euro pregătită pentru Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Iul 2012   •   08:00

Vila Dante a fost deschisă publicului în ziua referendumului. Peste două mii de oameni au trecut pragul casei unde Traian Băsescu ar urma să locuiască la finele mandatului în 2014.

Unii au aşteptat la coadă chiar şi o oră până să intre în locuinţa din Primăverii, însă, spun ei, a meritat pentru că ce au văzut i-a impresionat.


Foto: Agerpres

Porţile Vilei Dante s-au deschis la ora 10.00 şi, în mai puţin de o oră, sute de oameni stăteau deja la coadă, pe trotuar, pentru a putea vizita luxosul imobil.

În jurul prânzului, numărul vizitatorilor trecuse de 2.500.

"Garsoniera mea e cât WC-ul lui", spune indignată o doamnă.

Am 78 de ani, dar n-am văzut clădire ca asta. De ce nu se gândeşte la cei care fac foamea? El mi-a luat din pensie ca să facă aşa ceva", adaugă un alt vizitator.



O doamnă a adus un goblen uriaş cu harta României, făcut de ea, ca să-l vadă toată lumea.

A fost nevoie şi de intervenţia ambulanţei, după ce unui bărbat i s-a făcut rău.

Un tur al complet al vilei a durat aproximativ 10 minute, cei mai mulţi dintre vizitatori zăbovind mai mult la piscină. Atât la intrare, cât şi la ieşire vizitatorii au fost întâmpinaţi cu apă rece.

Amenajarea Vilei Dante, care s-a făcut în 2010-2011, a costat peste un milion de euro. Reprezentanţii RAPPS au precizat că reşedinţa din Primăverii a fost amenajată pentru a deveni, din 2014, locuinţa „unui fost şef de stat".



×
Subiecte în articol: vila dante pensie
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close