Antena 3 CNN Actualitate Familia lui Pinalti, avere impresionantă pe Coasta de Azur

Familia lui Pinalti, avere impresionantă pe Coasta de Azur

Familia lui Pinalti, avere impresionantă pe Coasta de Azur
de S.T.    |    24 Noi 2015   •   23:17

Documente-bombă scot la iveală adevărata avere a primarului de la Piatra-Neamț, Gheorghe Ștefan, zis Pinalti. Fiica sa, Giorgiana, este acționar majoritar al unei companii de construcții la Nisa, parte a unui lanț de firme care construiesc vile și imobile cu apartamente pe Coasta de Azur.

Cagnes-sur-Mer este un orășel de 17,95 km² în sud-vestul Franței, în regiunea Provence-Alpi-Coasta de Azur. Face parte din aglomerația orașului Nisa. Fix pe promenada la Mediterană, la nr 28 (Promenade de la Plage), își are biroul Giorgiana Ștefan, acționar majoritar și administrator al firmei Albeco SARL. Obiect de activitate: construcții de clădiri. La înaintare este un francez de 66 de ani: Jean Francois Colombani.

Documentele obținute însă de la Registrul Comerțului francez arată că hățurile sunt în mâinile fiicei lui Pinalti.

Oana Stancu Zamfir a vorbit marţi, la "Sinteza zilei cu Mihai Gâdea", despre averea impresionantă a familiei Pinalti.

"Am obţinut datele de la Registrul Comerţului francez despre una dintre firme, aceasta în care Georgiana Ştefan (fiica lui Gheorghe Ştefan- n.red.) este acţionar cu 95%, alături de domnul Dima cu 5%, francezul fiind doar administrator fără acţiuni. Mai sunt însă şase firme la aceeaşi adresă, toate din domeniul construcţiilor(...). Am prins şi a doua firmă, mai am 5", a declarat Oana Stancu Zamfir.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza zilei cu Mihai Gâdea"

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close