Antena 3 CNN Actualitate Adelin Petrișor: Imagini cu jurnaliștii Sky News și "traficanții", în ședință, înainte de filmare. Stuart Ramsay ar putea fi adus la DIICOT

Adelin Petrișor: Imagini cu jurnaliștii Sky News și "traficanții", în ședință, înainte de filmare. Stuart Ramsay ar putea fi adus la DIICOT

Adelin Petrișor: Imagini cu jurnaliștii Sky News și "traficanții", în ședință, înainte de filmare. Stuart Ramsay ar putea fi adus la DIICOT
Sursa foto: Foto: Facebook/Adelin Petrisor/twitter
10 Aug 2016   •   20:29

Jurnalistul Adelin Petrișor a postat, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, imagini cu Stuart Ramsey și ”traficanții” din reportajul Sky News, ”în ședință”, înainte de filmare, în fața hotelului din Târgu Mureș în care au stat jurnaliștii britanici.

Adelin Petrișor scrie că, potrivit surselor judiciare, acuzațiile în acest dosar vor fi de ”nerespectarea regimului armelor și răspândire de informații false”. ”Se va face comisie rogatorie și Stuart Ramsay va fi adus la DIICOT la audieri”, a mai scris jurnalistul Adelin Petrișor.

”Stuart Ramsay și "traficanții" în ședință, înainte de filmare, în "civil", fără cagule, în fața hotelului din Tg. Mureș în care au stat britanicii. Potrivit surselor judiciare, acuzațiile vor fi de nerespectarea regimului armelor și răspândire de informații false. Se va face comisie rogatorie și Stuart Ramsay va fi adus la DIICOT la audieri. Să vezi atunci ce ne vor face proști pe rețelele de socializare. Dacă România nu va da în judecata în UK rețeaua Sky News, înseamnă că da, suntem mari, dar foooarte mari proști”, a scris Adelin Petrișor pe Facebook.

 

Postul tv britanic Sky News a difuzat un reportaj despre presupuşi traficanţi de arme din România. Filmarea difuzată de Sky News arată întâlnirea dintre doi traficanţi de arme, care ar fi români, şi echipa de jurnalişti.
 
După luni de negocieri, echipa Sky News spune că a fost direcţionată către o zonă izolată din România pentru a se întâlni cu membrii unui grup de traficanţi de arme.
 

Intermediarul din reportajul Sky News: ”Au spus că filmează un documentar, cu personaje fictive”

 

Procurorii DIICOT spun că filmarea a fost o înscenare, că bărbaţii au fost plătiţi şi că li s-au dat inclusiv replicile pe care trebuiau să le spună în faţa camerelor.

În ciuda dovezilor ca totul a fost o înscenare, televiziunea SkyNews îi ia apărarea lui Ramsay.

"Stuart Ramsay și echipa sa au prezentat o anchetă solidă privind traficul de arme în România și Sky News sprijină în continuare ancheta", au răspuns reprezentanții postului de televiziune, la solicitarea jurnalistului Adelin Petrișor.

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close