Antena 3 CNN Actualitate Imagini şocante filmate de un pasager după tragedia feroviară din Germania (Video)

Imagini şocante filmate de un pasager după tragedia feroviară din Germania (Video)

Imagini şocante filmate de un pasager după tragedia feroviară din Germania (Video)
10 Feb 2016   •   15:50

Coliziunea dintre cele două trenuri din Bavaria, în sudul Germaniei, în urma căreia 11 persoane şi-au pierdut viaţa, iar 80 au fost rănite, s-a produs, potrivit presei germane, din cauza unei „erori umane”.

Din cauza unei curbe în care se aflau, mecanicii de tren nu au avut vizibilitate înainte ca cele două trenuri să se ciocnească, ceea ce a provocat deraierea parţială a unor vagoane, a precizat ministrul german al Transporturilor, Alexander Dobrindt, în cadrul unei conferinţe de presă.

Şi ca la fiecare tragedie de acest gen au apărut şi primele imagini şocante de la faţa locului. Un pasager mai puţin rănit, aflat într-unul din trenuri, a filmat momentele de panică de după impact.

Oameni căzuţi, răniţi, prinşi între scaune, care ţipă, strigă după ajutor. Alţii se pot ridica şi încearcă să iasă afară. 

Niciunul dintre ei nu ştia, când s-a urcat în tren, că merge spre cea mai traumatizantă experienţă din viaţa lui. Din păcate, pentru unii a fost ultima. Iar ceilalţi, chiar dacă au scăpat, s-au ales cu un coşmar care le va marca întreaga existenţă.



×
Subiecte în articol: Germania accident trenuri
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close