x close

Fii alături de noi!

A ajuns în scaun cu rotile, pentru că și-a servit țara. Dar nimeni nu îl băga în seamă. Internetul a făcut dreptate

de 21 Feb 2016   •   14:44
A ajuns în scaun cu rotile, pentru că și-a servit țara. Dar nimeni nu îl băga în seamă. Internetul a făcut dreptate 16
Sergentul William Hamlett a fost pușcaș marin timp de 14 ani, timp în care a avut trei tururi în Irak și unul în Afganistan și a primit multiple decorații.

În ultima misiune din Afganistan, William a fost rănit grav și lăsat la vatră, iar acum suferă de afecțiuni ale creierului, stres post-traumatic, multiple leziuni ale membrelor, fiind imobilizat într-un scaun cu rotile.

Pentru că are nevoie permanentă de ajutor și casa sa nu este adaptată nevoilor unei persoane cu handicap, în numele lui William a fost lansată o campanie online de strângere de fonduri.

Campania a fost lansată în septembrie 2015. Scopul acesteia era să strângă 100.000 de dolari. În cinci luni, se adunaseră puțin peste 2.000 de dolari, de la 13 persoane.

Și apoi s-a produs miracolul. Pe internet a apărut o poză a campaniei destinată lui William, alături de una de strângere de fonduri pentru rapper-ul Kanye West (nr.r - West s-a plâns că este falit și are datorii de peste 50 de milioane de dolari). Pentru Kanye, în trei zile, donaseră mai mulți oameni, iar suma strânsă era mai mare decât cea a lui William.

Și internetul a făcut dreptate. În două zile s-au strâns peste 65.000 de dolari pentru William, care în curând va avea banii necesari pentru a-și modifica locuința.
poza

Actualitate

Noi detalii în cazul morții lui Dan Condrea. Ce spune martorul principal al accidentului

Primul om care a ajuns la locul impactului dintre mașina lui Dan Condrea și un copac de pe marginea șoselei ce leagă Buftea de Corbeanca a fost un biciclist. „Mă plimbam cu bicicleta. Înainte de...

31 Mai 2016  •  00:26

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati