Antena 3 CNN Life Oameni Mircea Albulescu s-a dus să moară însoțit de un cor de claxoane și înjurături

Mircea Albulescu s-a dus să moară însoțit de un cor de claxoane și înjurături

Mircea Albulescu s-a dus să moară însoțit de un cor de claxoane și înjurături
08 Apr 2016   •   14:05

Republica.ro a publicat un articol în care jurnalistul Cătălin Sava povestește ultima sa întâlnire cu actorul Mircea Albulescu.

„Ieri, București, orele amiezii. E cald, nefiresc de cald pentru luna aprilie. În coloana ca o râmă torturată de soare, în care vin dinspre Universitate, mulți oameni coboară geamurile. Se revarsă decibelii, diverși cantautori își spun cu of și mult volum păsurile. Vin de la o conferință de presă, la Teatrul Național s-a dat startul campaniei revistei Timpul, Oamenii Timpului la nivel național. S-a vorbit despre excelență. Despre idealuri, despre formatori de opinie. Și despre oamenii timpului nostru. Foarte puțină presă, mi s-a strîns inima puțin la intrarea în sala media, fumoasă și nouă, dar foarte goală. Campania asta a crescut frumos și repede, e păcat pentru oamenii ăștia veniți tocmai de la Iași să vorbească în fața unor scaune goale. Mai ales că nu va fi deloc ușor să se bată cu proiectul ăsta în faza pe țară. A fost ok pînă la urmă.

Mi s-a strîns inima și cu locul de parcare, așa e tot timpul când plec cu mașina. În București trebuie să pleci tot timpul cu o oră înainte dacă ai întâlnire”.

Citiți continuarea pe republica.ro.

Mircea Albulescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actorul era internat de câteva zile la Spitalul de Urgență Floreasca din București.

Trupul neînsuflețit al lui Mircea Albulescu va fi depus, sâmbătă, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național. Înmormântarea va avea loc duminică la cimitirul Reînvierea.

Mircea Albulescu se confrunta cu grave probleme cardiace. În anul 2014, actorul a fost operat pe cord.

×
Subiecte în articol: Mircea Albulescu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close