Antena 3 CNN Actualitate Irinel Columbeanu are COVID-19. A fost internat de urgență după ce a încercat să se trateze singur

Irinel Columbeanu are COVID-19. A fost internat de urgență după ce a încercat să se trateze singur

Irinel Columbeanu este infectat cu SARS CoV-2 și a fost internat de urgență, joi seara.

Irinel Columbeanu are COVID-19. A fost internat de urgență după ce a încercat să se trateze singur
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    24 Sep 2021   •   09:05

Din primele informații se pare că omul de afaceri se simțea rău încă de acum câteva zile, însă a crezut că este vorba doar despre o răceală puternică și nu a luat în calcul varianta de a se fi infectat. Așa că a ales să se trateze acasă. Până aseară însă, când starea de sănătate i s-a degradat puternic și a fost nevoit să cheme ambulanța. 

La doar câteva ore după internare, Irinel Columbeanu a confirmat vestea și a lăudat chiar profesionalismul medicilor care îl tratează. 

“Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect.

Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Ciao

Monica Anghel are COVID, deşi este vaccinată cu ambele doze: "Aveţi grijă de voi"

Și Monica Anghel a anunțat, joi după amiază, că are COVID, în ciudat faptului că a făcut ambele doze de vaccin. Artista a lansat un apel românilor să aibă grijă de ei.

Alături de anunț artista a postat şi o imagine cu ea într-o ipostază diferită de cum obișnuia, semn că aceste momente nu sunt tocmai bune.

„Sunt vaccinata cu ambele doze si cu toate acestea tot am făcut COVID ........ aveți grija de voi", spune Monica Anghel pe pagina sa de socializare.

 

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close