Antena 3 CNN Actualitate Jandarmeria Română are mașini noi. Peste 50 de autospeciale de lux au plecat spre unitățile operative

Jandarmeria Română are mașini noi. Peste 50 de autospeciale de lux au plecat spre unitățile operative

Peste 50 de autospeciale noi au intrat în dotarea Jandarmeriei Române. Acestea sunt prevăzute cu facilități performante care asigură intervenția rapidă și eficientă a forțelor de ordine în cazul situațiilor de urgență.

Jandarmeria Română are mașini noi. Peste 50 de autospeciale de lux au plecat spre unitățile operative
Sursa foto: SsangYong România/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2024   •   20:37

Jandarmeria Română a făcut recent o achiziție semnificativă de peste 51 de pickup-uri din gama SsangYong Musso Grand, fabricate în Coreea de Sud, pentru diverse întrebuințări și misiuni. 

Aceste autospeciale au fost livrate începând cu luna februarie.

Aceste pickup-uri SsangYong Musso Grand sunt cunoscute pentru performanțele lor fiabile și capacitatea lor de a se adapta la diverse condiții de teren, ceea ce le face potrivite pentru diferite situații de intervenție și misiuni specifice Jandarmeriei.

"Suntem mândri de faptul că Jandarmeria Română va avea în dotarea sa, începând cu aceasta lună, 51 de autospeciale SsangYong Musso menite să intervină în orice situație de urgentă sau calamitate naturală.

Pe aceasta cale dorim să mulțumim Jandarmerie Române pentru încrederea acordată autovehiculelor marca SsangYong și nu în ultimul rând partenerilor noştri care au dus la bun sfârșit acest proiect", a transmis Alexandru Budeanu, Country Manager SsangYong România.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cele 51 de autospeciale, achiziționate recent de Jandarmeria Română prin proiectul cu Banca Mondială, au plecat spre unitățile operative din teritoriu.

Unitățile operative ale Jandarmeriei Române vor beneficia de o astfel de mașină, care este prevăzută cu facilități performante, care asigură intervenția rapidă și eficientă a forțelor de ordine în cazul situațiilor de urgență.

Acestea sunt prevăzute cu ecrane de afișare a unor mesaje de avertizare a populației din zonele afectate de calamități, camere cu termoviziune, dar și echipamente care asigură accesul pe căi impracticabile.

Proiectul este finanțat de Banca Mondială, iar valoarea totală a achiziției este de 12,88 milioane de lei.

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close