Antena 3 CNN Actualitate Justiție DNA răspunde unei postări pe Facebook a lui Victor Ponta

DNA răspunde unei postări pe Facebook a lui Victor Ponta

DNA răspunde unei postări pe Facebook a lui Victor Ponta
19 Aug 2015   •   17:42

Direcția Națională Anticorupție (DNA) susține că fragmentul publicat pe Facebook de premierul Victor Ponta, în legătură cu dosarul său de la DNA, este de fapt un extras din conținutul opiniei separate a unui expert desemnat de Dan Șova, cercetat în aceeași speță, și că nu reprezintă nicidecum rezultatul raportului de expertiză fiscală și contabilă dispusă în cauză, scrie agerpres.ro.

"Fragmentul postat pe Facebook de inculpatul Ponta Victor-Viorel este în realitate un extras din conținutul opiniei separate a unuia dintre experții inculpaților, respectiv expertul desemnat de inculpatul Șova Dan-Coman și nu reprezintă nicidecum rezultatul raportului de expertiză fiscală și contabilă dispusă în cauză. Raportul respectiv a fost întocmit de un expert independent, desemnat de organul judiciar, în conformitate cu art. 172 și următoarele CPP", a precizat miercuri DNA la solicitarea AGERPRES.

DNA reiterează că expertul judiciar independent desemnat în cauză a stabilit că valoarea prejudiciului produs ca urmare a infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală reținută în sarcina lui Victor Ponta se ridică la suma de 51.321,80 lei.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta DNA
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close