Antena 3 CNN Actualitate Justiție Noua strategie a frațiilor Tate: Inculpații nu mai răspund jurnaliștilor

Noua strategie a frațiilor Tate: Inculpații nu mai răspund jurnaliștilor

Frații Tate au schimbat tactica și nu vor să mai schimbe diverse afirmații când sunt duși prin fața presei.

Noua strategie a frațiilor Tate: Inculpații nu mai răspund jurnaliștilor
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2023   •   23:59

Frații Tate au ales să nu mai dea informații din închisoare sau despre starea lor atunci când sunt duși la sediul DIICOT, şi nici nu mai răspund jurnaliștilor. 

În același timp, presa a început să primească stenograme din dosar, unele care par să provină din tabăra Tate, fiindcă  pun într-o lumină cam proastă cazul procurorilor.

Discuții de pe Whatsapp în care cele două victime principale din Moldova și America, respectiv Aliona și Emma, vorbesc inclusiv înainte de prima descindere cea din aprilie anul trecut la vila frațiilor Tate din Pipera.

Discuții care desigur sunt distribuite și în mod viral pe toate rețelele de socializare de apropiații fraților Tate care țipă că sunt dovada înscenării.

Citește și: Andrew Tate îi amenință pe cei care l-au reclamat. Avocații au trimis uneia dintre victime o scrisoare de renunțare

În același timp studiind cu atenție anturajul din jurul frațiilor Tate descoperim personaje extrem de interesante, mai ales din prisma legăturilor lor din trecut, o adevărată rețea cu afaceri și multă influență în Orientul Mijlociu.

O adevărată rețea cu afaceri și influență în Orientul Mijlociu, cheia întregului caz, dar și a imperiului de sute de milioane a frațiilor Tate pare să fie așadar, în Dubai.

Și nu se rezumă doar la petreceri extravagante și proprietăți de lux care, de asemenea, prin prisma obținerii rezidenței să le ofere și protecție față de orice anchetă penală din altă țară.

Se pare că este vorba despre mult mai mult. Câteva personaje odinioară omniprezente frațiilor milionari acum parcă s-au evaporat, iar procurorii nu vorbesc absolut deloc despre ei, deși reprezintă o cheie extrem de importantă a imperiului Tate.

Unii au început să mai scoată capul și să posteze pe Twitter inclusiv spre ceci doi frați, semn că totuși există mare îngrijorare pe măsură ce Andrew și Tristan nu ies din închisoare.

Unul dintre ei este cel supranumit în această rețea al treilea frate Tate și care defapt este vărul lor Luc. Luc nu mai apare pe nicăieri, dar informațiile noastre pe surse spun că acesta s-ar afla în Dubai.

Acolo se află adevăratul cartier general al imperiului Tate, dar mai important decât Luc Tate este un alt personaj aflat tot în Dubai și care ar fi în adevăratul creier din spatele întregii rețele, un personaj cu un trecut extrem de spectaculos care și deschide povestea spre ipoteze cu implicații majore. Este vorba despre Joule Sullivan care în mediul online trece cu supranumele The Sartorial Shooter.

×
Subiecte în articol: frații Tate strategie jurnalisti
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close