Antena 3 CNN Actualitate Locale 10 răniţi, printre care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a ajuns răsturnată pe plafon într-un şanţ în Bistriţa Năsăud

10 răniţi, printre care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a ajuns răsturnată pe plafon într-un şanţ în Bistriţa Năsăud

10 oameni sunt răniţi în urma unui accident grav care a avut loc marţi dimineaţă într-o localitate din Bistriţa Năsăud. 

de Bianca Timșa    |    05 Sep 2023   •   08:36

Din primele informaţii, se pare că două maşini s-au ciocnit puternic. Printre victime se află şi doi copii.  

În urma coliziunii dintre cele două maşini, una din ele a ajuns pe plafon, în şanţ.

Patru victime din cele 10 care au rămas încarcerate au fost extrase din autoturism, trei dintre acestea sunt conștiente și cooperante, iar una dintre persoane a fost găsită în stop cardiorespirator.

Victimei i s-a aplicat protocolul de resuscitare de către paramedicii care încadrează echipajele de prim-ajutor, din fericire victima a răspuns manevrelor aplicate, astfel a fost scoasă din stop. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În cel de-al doilea autoturism implicat în accident se aflau cinci persoane, două au nevoie de îngrijiri medicale, acestea suferind leziuni minore.

Dintre cele 10 persoane implicate în accident, șapte sunt trasportate la UPU SMURD Bistrița, printre care doi copii cu leziuni minore.

Două echipaje de pompieri, două echipaje de prim-ajutor SMURD, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj SAJ intervin la locul accidentului rutier din localitatea Tiha Bârgăului. 

×
Subiecte în articol: accident raniti Bistriţa Năsăud
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close