Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Unul dintre șoferi a murit, iar alte șapte persoane sunt grav rănite

Accident grav pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Unul dintre șoferi a murit, iar alte șapte persoane sunt grav rănite

O persoană a murit și șase au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc duminică pe șoseaua de centură din Caransebeș. În evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Accident grav pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Unul dintre șoferi a murit, iar alte șapte persoane sunt grav rănite
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2024   •   14:25

Accidentul a avut loc duminică după-amiază pe Centura Ocolitoare a Municipiului Caransebeș.

Accident rutier s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor șapte.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini de la locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În accident au fost implicate 3 autoturisme.

În acest moment cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul este restricționat momentan la locul producerii accidentului.

"Intervenție la un grav accident rutier în care au fost implicate 12 persoane, aflate în 3 autoturisme, pe Șoseaua de Centură a municipiului Caransebeș.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate 4 echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Caransebeș, cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță pentru transport personal și victime multiple și 1 ambulanță SMURD, precum și 2 ambulanțe ale Serviciului Judetean de Ambulanță Caraș-Severin.

În urma evenimentului au rezultat 7 victime, astfel:

- în primul autoturism: 3 victime, dintre care 1 încarcerată (șoferul), conștiente și cooperante.

- în cel de-al doilea autoturism 4 victime, dintre care 3 încarcerate, 2 conștiente și 1 inconștientă (șoferul).

Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul acestuia.

Celelalte 6 persoane, după ce au fost extrase și evaluate medical la fața locului, au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

În cel de al treilea autoturism se aflau 5 persoane, dintre care 2 minori, care nu au necesitat îngrijiri medicale", potrivit ISU Caraș-Severin.

×
Subiecte în articol: accident rutier Caransebes
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close