Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un adolescent, care a furat maşina mamei, s-a izbit de o troiţă, în Suceava. Puştiul îşi pune mâinile în cap, iar amicul lui fuge cu plăcuţele

Momentul în care un adolescent, care a furat maşina mamei, s-a izbit de o troiţă, în Suceava. Puştiul îşi pune mâinile în cap, iar amicul lui fuge cu plăcuţele

Un adolescent de 17 ani a furat maşina mamei sale şi a plecat plecat la plimbare pe străzile din comuna Mitocu Dragomirnei din judeţul Suceava. "Distracţia" a fost întreruptă după ce tânărul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-o troiţă.

de Paul Ciurari    |    22 Noi 2023   •   10:17

Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a ales cu dosar penal după ce a furat din curtea casei mașina deținută de mama lui și a plecat la plimbare pe străzile din comuna Mitocu Dragomirnei din judeţul Suceava.

S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, iar la un moment dat, autovehiculul marca VW Passat la volanul căruia urcase adolescentul a fost scăpat de sub control și a lovit puternic o troiță din satul Dragomirna, de pe strada Fântâna Doamnei.

Citeşte şi: Accident pe DN1 cu mai mulţi răniți: Traficul rutier, oprit între Predeal și Brașov

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă se vede cum din mașină coboară două persoane.

Este vorba de șoferul de ocazie și un prieten în vârstă de 15 ani luat pe traseu pentru plimbarea nocturnă.

Citeşte şi: Un pieton a fost lovit mortal de un camion când traversa strada, în Sectorul 4 din Bucureşti

În tentativa de a scăpa de consecințele penale, cei doi minori smulg numerele de înmatriculare și fug ieșind din raza de vizibilitate a camerei de supraveghere.

Lucrurile s-au lămurit a doua zi, iar acum adolescentul care a luat mașina mamei pentru a pleca la plimbare este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de "furt în scop de folosință" și "conducerea unui vehicul fără permis de conducere".

×
Subiecte în articol: adolescent furt masina Suceava
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close