Antena 3 CNN Actualitate Locale Afişul lipit pe uşa unei "familii serioase" de români, agasaţi de clienţii unei vecine care prestează "servicii neortodoxe"

Afişul lipit pe uşa unei "familii serioase" de români, agasaţi de clienţii unei vecine care prestează "servicii neortodoxe"

O familie de români a ajuns la capătul disperării după, ce noapte de noapte, se trezește cu persoane străine care bat insistent la uşă. În acest sens oamenii au și-au lipit la intrarea în apartament un afiș informativ inedit.

Afişul lipit pe uşa unei "familii serioase" de români, agasaţi de clienţii unei vecine care prestează "servicii neortodoxe"
Sursa foto: Instagram/ Razvan Cernauteanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Dec 2023   •   19:42

Se întâmpla într-un bloc din România, acolo unde o familie serioasă de români se confruntă cu o situaţie de-a dreptul disperată.

Mai exact, într-unul din apartamentele vecine au loc, potrivit lor, obiceiuri "neortodoxe”, însă clienții din motive încă necunoscute ajung să le bată lor la uşă.

Exasperați că sunt în continuu deranjați de străini doritori de fantezii păcătoase, familia a decis să pună un anunț pe uşă cu un mesaj inedit. 

Demersul a fost publicat pe Instagram, iar reacția internauţilor nu a întârziat să apară.

"Atenție! Aici este un apartament de familie! Persoanele doritoare de fantezii "senzuale” în cealaltă parte de culoar!!! Capătul opus!

Vă rog, nu mai deranjați, în special noaptea, aici locuiește o familie serioasă!”, este mesajul afișat pe ușă de oamenii ajunși la capătul disperării.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Scară, frumos (@scarafrumos)

Şi cum unii au considerat mesajul a fi o glumă bună, cineva, probabil locatar în acel bloc, a venit cu clarificări.

"Ați înțeles puțin greșit mesajul, în acel apartament din capătul opus este o persoana care prestează astfel de servicii. Noaptea le bat bărbați la ușă (la acea familie) greșind apartamentul. Apus anunțul ca să nu bată oameni la ușă și sa se ducă la apartamentul corect din capătul opus", a spus un internaut. 

 

×
Subiecte în articol: mesaj clienti bloc locatari familie de români
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close