Antena 3 CNN Actualitate Locale Anchetă și controale la o grădiniță din Ilfov, unde copiii ar fi fost bruscați și agresați verbal

Anchetă și controale la o grădiniță din Ilfov, unde copiii ar fi fost bruscați și agresați verbal

Poliția a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, la o grădiniță din Ilfov, preșcolarii erau bruscați și agresați verbal.

Anchetă și controale la o grădiniță din Ilfov, unde copiii ar fi fost bruscați și agresați verbal
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    19 Iul 2023   •   17:23

"La data 18 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, la o grădiniță din Dobroești, preșcolarii sunt bruscați și agresați verbal.", se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

"La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Pantelimon și ai Biroului Siguranță Școlară Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență. 

În cauză, polițiștii Biroului de Siguranță Școlară Ilfov efectuează cercetării în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Citește și: Copil de nici doi ani, găsit desculț pe stradă, după ce a plecat de la o grădiniță fără să fie observat, în Alba

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov au efectuat verificări la respectivul centrul educațional din Dobroești, unde au constatat abateri de la disciplina financiar-contabilă.

În acest context, polițiștii de la economic au aplicat o sancțiune contravențională, cu amendă în valoare de 10.000 de lei,  conform art. 11 lit.e, pct.4 din O.U.G. 28/1999 și au confiscat suma de 950 de lei, nefiscalizată.", au mai transmis polițiștii.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close