Antena 3 CNN Actualitate Locale Anunțul-șoc făcut de Nicușor Dan: "Luni își va da demisia!"

Anunțul-șoc făcut de Nicușor Dan: "Luni își va da demisia!"

 Anunțul-șoc făcut de Nicușor Dan: "Luni își va da demisia!"
03 Sep 2016   •   14:32

Liderul USR Nicușor Dan anunță că Dumitru Dobrev, consilierul general prins că a votat la două mâini în ședința de Consiliu General al Municipiului București își va da demisia. 

"Dumitru Dobrev îşi va prezenta luni demisia de onoare din Consiliul General al Municipiului Bucureşti în urma incidentului în care a fost implicat în ultima ședință a Consiliului când a votat cu două cartele.
Demisia unui bun jurist este o pierdere pentru grupul de consilieri, dar colegul nostru a înţeles gravitatea gestului său şi că, indiferent de circumstanțele în care el are loc, USR nu va fi niciodată de acord cu un astfel de comportament. Nu vom ezita să ne recunoaștem greşelile pentru că nu vrem să facem politică așa cum au făcut partidele şi politicienii în ultimii 27 de ani.
Dumitru Dobrev şi USR îşi cer scuze față de bucureșteni pentru incident și îi asigură că așa ceva nu se va mai repeta. USR este o organizație transparentă și corectă și va rămâne fidelă acestor principii în toată activitatea sa politică", a scris Nicușor Dan, pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan primaria capitalei demisie
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close