Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Brașov a fost prins în flagrant în timp ce încerca să le dea 1.000 de euro mită polițiștilor

Un bărbat din Brașov a fost prins în flagrant în timp ce încerca să le dea 1.000 de euro mită polițiștilor

Un bărbat a fost reținut de procurorii din Brașov, după ce a fost prins în flagrant, în noaptea de joi spre vineri, când oferea mită 1.000 de euro unor polițiști care l-au prins băut la volan.

Un bărbat din Brașov a fost prins în flagrant în timp ce încerca să le dea 1.000 de euro mită polițiștilor
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Dec 2023   •   16:49

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Braşov, au surprins, în nopatea de joi spre vineri, în flagrant o persoană care a oferit suma de 1.000 de euro cu titlu de mită către doi poliţişti din cadrul Secţia 3 Poliţie.

Flagrantul a fost realizat în urma unui denunț telefonic. Anterior, cei doi poliţişti l-au surprins pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada 13 Decembrie, din Braşov, având o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Mediafax.

Procurorii arată că scopul mitei era acela de a-i determina pe polițiști să nu constituie un dosar penal pentru infracţiunea de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi să nu ia măsurile legale ce se impun în astfel de cazuri.

Faţă de suspect s-a constatat comiterea infracțiunii de dare de mită şi s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.

×
Subiecte în articol: barbat retinut alcoolemie mita politisti
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close