Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat și-a construit o casă pe acoperișul unui bloc cu opt etaje din Brașov. Proprietarul a primit toate avizele

Un bărbat și-a construit o casă pe acoperișul unui bloc cu opt etaje din Brașov. Proprietarul a primit toate avizele

România arată încă o dată că este ţara tuturor posibilităţilor. Un braşovean a reuşit performanţa de a-şi construi o casă pe un bloc. Şi pentru ca tabloul să fie complet, proprietarul are toate actele în regulă.

Un bărbat și-a construit o casă pe acoperișul unui bloc cu opt etaje din Brașov. Proprietarul a primit toate avizele
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    26 Mar 2024   •   13:10

Un brașovean a construit o vilă pe un bloc din cartierul Răcădău, aflat în sudul orașului Brașov. Proprietarul a obținut toate actele necesare construcției, încă de acum mai bine de un deceniu.

Reprezentanții Poliției Locale Brașov, în subordinea căreia se află Departamentul Disciplina în Construcții, s-au autosesizat, după apariția mai multor imagini cu casa, în spațiul public și au efectuat verificări la fața locului.

Aceștia au constat că respectiva construcție este perfect legală și are deja o vechime de mai bine de un deceniu.

Accesul spre spațiul cu pricina se face prin scara blocului, pe o scară metalică. 

"Construcția respectivă a avut autorizație de construire din septembrie 1999 și certificatul de dare în folosință este din martie 2000. Are o suprafață de 42,02 mp. Accesul se face din scara de acces comuna de la et. 8, pe o scară metalica către zona terasei blocului.", au transmis reprezentanții Poliției Locale, potrivit bizbrasov.ro.

×
Subiecte în articol: casa bloc Brașov avize
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close