Antena 3 CNN Actualitate Locale Chiriaș din Cluj-Napoca, șocat de un detaliu de pe factura la utilități: "Ne-am trezit cu acest adaos"

Chiriaș din Cluj-Napoca, șocat de un detaliu de pe factura la utilități: "Ne-am trezit cu acest adaos"

Un chiriaș din Cluj-Napoca a rămas șocat după ce a văzut factura la utilități de la asociația de locatari a clădirii în care locuiește.

Chiriaș din Cluj-Napoca, șocat de un detaliu de pe factura la utilități: "Ne-am trezit cu acest adaos"
Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Cojoianu    |    28 Ian 2023   •   23:38

Pe factura de utilități a asociației de locatari pe care o primise a apărut categoria "ajutor pentru înmormântare". Tânărul a fost pus să plătească 21,28 de lei pentru înmormântarea unei vecine pe care n-o cunoștea, fiind mutat în acel bloc doar de patru luni.

Ce l-a deranjat cel mai tare pe tânăr Nu aceasta însă l-a deranjat pe tânăr, ci însuși faptul că nimeni nu l-a întrebat dacă dorește să contribuie financiar pentru a ușura povara unei familii. 

„Bună. Voiam să vă întreb și pe voi deoarece nu am mai auzit de asta și poate am trăit eu sub bananier. Vi se pare normal ca eu chiriaș de patru luni (irelevant și dacă eram de patru ani sau de doi zile numa) să cotizez prin factura blocului înmormântarea cuiva de la 2 scări distanță? 

Mi-a venit azi factura și m-am trezit în  ultimul rand cu o ceva nou de m-a lăsat mască. Vă las poza mai jos.

Țin să menționez ca nu am fost întrebați sau ceva. Ne-am trezit numa cu acest adaos în factură. Nu e vorba de bani, ca nu-i mult, e vorba ca nu e ok sa adaugi in facturi la oameni cotizatii la înmormântarea de la o vecină cu două scări distanță.

Chiar sunt curios ce parere aveti despre aceasta chestie. Și da, ați ghicit, întâmplarea e în Cluj, unde altundeva oricum? Orașul tuturor posibilităților.”, a scris tânărul pe un grup de Facebook, lăsând și dovada, factura pe care o primise, potrivit stiridecluj.ro.

Citește și: Un român a primit cinci facturi la curent, patru dintre ele trimise simultan, cu sume diferite | Specialist: ”Aceea ar trebui să le cuprindă pe toate”

Acesta nu și-a dezvăluit identitatea, alegând să posteze în mod anonim pentru a primi ajutor privind acest subiect sensibil. 

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close