Antena 3 CNN Actualitate Locale Drama lui Ionuţ, la un pas să se repete! Copil de doi ani, desfigurat de un câine maidanez

Drama lui Ionuţ, la un pas să se repete! Copil de doi ani, desfigurat de un câine maidanez

Drama lui Ionuţ, la un pas să se repete! Copil de doi ani, desfigurat de un câine maidanez
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Aug 2016   •   16:36

Un copil de doi ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost desfigurat de un câine comunitar. Incidentul a avut loc în orașul Bicaz, unde oamenii se plâng că sutele de câini vagabonzi le fac viaţa un calvar.

Mama ieșise cu băiețelul la plimbare în faţa blocului, în cartierul Dodeni şi când a vrut să intre în casă, un câine comunitar s-a repezit la cel mic şi l-a mușcat de faţă. Copilul a fost dus iniţial la spitatul din oraş, însă medicii l-au trimis la clinica din Piatra Neamţ, când şi-au dat seama cât de grave erau rănile.

Medicii fac eforturi acum să-i reconstruiască faţa copilului, astfel încât să rămână cu semne cât mai mici. Trauma provocată de sperietură nu-i va trece însă prea curând.

Locuitorii din Bicaz se plâng că sute de câini comunitari le pun zilnic viețile în pericol. Primarul susţine că nu prea are soluţii şi dă vina pe bugetul mic de care dispune. Primăria Bicaz nu a angajat hingheri şi nici nu există un adăpost pentru câini comunitari în oraş.

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close