Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbaţi au murit arşi de vii, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări, în Buzău

Doi bărbaţi au murit arşi de vii, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări, în Buzău

Doi bărbaţi din Buzău au murit arşi de vii după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de un incendiu violent.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2024   •   07:35

Pompierii trimişi să stingă flăcările au fost nevoiţi să suplimenteze numărul echipajelor de intervenţie din cauză că flăcările ar fi putut să se extindă şi la alte locuinţe aflate în apropiere.

Alarma s-a dat aproape de miezul nopţii, după ce un vecin a sunat la 112 speriat de o explozie care s-a produs înainte ca flăcările să cuprindă locuinţa. 

"S-a auzit o bubuitură puternică, după care au urmat flăcări foarte mari dintr-o dată și pe cei doi i-au prins în casă. Unul dintre ei era bolnav, suferind, iar celălalt, cumnatul lui, mai în vârstă ca el, avea grijă de el și i-a prins bubuiala. Ce s-a întâmplat acolo și a fost... S-a sfârșit tragic", a spus un vecin.

Pompierii care au fost trimişi de urgenţă să stingă flăcările au găsit în interior trupurile celor doi bărbaţi. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

"Incendiul se manifesta generalizat la o locuință pe o suprafață de aproximativ 150m² cu posibilitate de propagare la încă o locuință aflată în imediata apropiere ", a precizatcăpitan Ionuţ Căşaru, ISU Buzău.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza exactă de la care a izbucnit incendiul.

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close