Antena 3 CNN Actualitate Locale Elevă salvată din ghearele proxeneților care au exploatat-o timp de doi ani, în Dâmbovița

Elevă salvată din ghearele proxeneților care au exploatat-o timp de doi ani, în Dâmbovița

Autoritățile din Dâmbovița au reușit să salveze o elevă din mâinile proxeneților care au exploatat-o timp de doi ani.

de Ioana Mircea    |    15 Feb 2024   •   14:25

Caz șocant, în județul Dâmbovița. O elevă în vârstă de 14 ani a fost exploatată de proxeneți timp de doi ani.

Mai exact, de la vârsta de 12 ani, fata a trecut prin întâmplări traumatizante. Și-a pierdut copilăria mult prea devreme, fiind forțată să vadă latura întunecată a vieții. Aceasta a fost abuzată de mai mulți bărbați și a fost obligată să se prostitueze.

Perchezițiile în acest caz au avut loc în judeţele Dâmboviţa, Brăila şi Prahova, la persoane suspectate de trafic de persoane, trafic de minori şi proxeneți. Mai mulți bărbați din Dâmboviția au fost ridicați de Poliție.

“Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în perioada 2023 – februarie 2024, trei suspecţi au recrutat mai multe persoane vătămate, printre care şi o minoră, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora şi le-au constrâns, prin acte de violenţă şi ameninţare, să practice prostituţia, însuşindu-şi sumele de bani astfel obţinute”, au anunţat procurorii DIICOT.

Anchetatorii au precizat că victimelor li s-a asigurat sprijin şi protecţie de către reprezentanţii Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane.

×
Subiecte în articol: Dambovita proxenet
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close