Antena 3 CNN Actualitate Locale Fiica victimelor de la Crevedia susține că a fost agresată de polițiști, acasă la părinții ei. Anchetă la IPJ Dâmbovița

Fiica victimelor de la Crevedia susține că a fost agresată de polițiști, acasă la părinții ei. Anchetă la IPJ Dâmbovița

IPJ Dâmbovița face anchetă după ce fiica soților care au murit în explozia de la Crevedia a susținut că a fost agresată de polițiști. De asemenea, soțul femeii a fost amendat de polițiști.

Fiica victimelor de la Crevedia susține că a fost agresată de polițiști, acasă la părinții ei. Anchetă la IPJ Dâmbovița
Sursa foto: Facebook/ Oana Barbu
de Mia Lungu    |    30 Aug 2023   •   16:03

Reprezentanții IPJ Dâmboviță anunță că celor doi li s-a permis să intre în gospădăria soților decedați pentru a lua documente și a hrăni animalele din curte. Ei au fost însoțiți de un polițist care le-a cerut să nu filmeze deoarece în zonă sunt desfășurate cercetări.

„La data de 29 august a.c., unui bărbat și unei femei li s-a permis accesul în imobilul părinților, pentru a hrăni animalele și a lua câteva documente. Celor doi li s-a adus la cunoștință faptul că nu este permis să se efectueze imagini video, întrucât pătrund într-o zonă unde sunt desfășurate cercetări”, au relatat reprezentanții IPJ Dâmbovița. 

Polițiștii susțin că ginerele a refuzat să oprescă filmarea și a făcut scandal. Bărbatul a fost dus la secția de Poliție unde a fost amendat.

„Cei doi au fost însoțiți de un polițist și un pompier, iar în momentul în care ar fi folosit telefonul mobil, bărbatului i s-a atras atenția că nu are voie să îl utilizeze, acesta devenind recalcitrant. Astfel, s-a procedat la evacuarea bărbatului din zona respectivă, fiind condus la sediul poliției. Întrucât acesta a adresat expresii jignitoare polițiștilor, a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991”, a mai relatat IPJ Dâmbovița. 

Fiica victimelor de la Crevedia declară că a fost bruscată de polițiști, iar conducerea IPJ a solicitat demararea unei anchete.

„Cu privire la informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la faptul că femeia ar fi fost bruscată de polițiști, conducerea Inspectoratului de Politie Județean a dispus să fie efectuate verificări în ceea ce privește comportamentul polițiștilor în timpul evenimentului”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Casa aparține celor soților care au murit în urma exploziei de sâmbătă, de la Crevedia. Bărbatul a făcut infarct după ce și-a văzut soția cu numeroase arsuri, iar ea a murit a doua zi la spital.

Asa se poarta autoritățile după ce am pierdut ambii parinti, noi încercând sa hrănim animalele ramase în viata și sa luam niște haine .Acest om a fost trimis de comandantul lor sa ne însoțească pana la poarta,iar în curte sa între doar domnul pompier.respect pt pompierul care s a oferit sa ne ajute cu hrănirea animalelor,iar celalalt om a întrat sa ne spună ca trebuie sa ne păzească sa nu furam ceva sau sa fugim??.Într-un final a ajuns soțul meu la sectia de politie incatusat de comandant și încă 2 persoane,iar pe mine m a bruscat sa ies odată din curte de parca am fi fost niște criminali fiindcă domnul comandant a fost supărat ca am folosit telefonul în condițiile în care și el avea telefonul la el(oare era închis sa nu existe pericolul unei explozii).Așadar domnul comandant I a facut dosar penal și I a dat amenda maxima soțului meu.

Posted by Oana Barbu on Tuesday, 29 August 2023

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close