Antena 3 CNN Actualitate Locale Firmă din Cluj, apel pentru prinderea unui hoţ filmat în acţiune: "Orice informație despre acest băiat este bine venită"

Firmă din Cluj, apel pentru prinderea unui hoţ filmat în acţiune: "Orice informație despre acest băiat este bine venită"

O firmă din Cluj, care livrează pizza şi fast food, a făcut un apel de ajutor pe reţelele de socializare pentru identificarea şi prinderea unui hoț surprins în acţiune de camerele de supraveghere dintr-un magazin.

Firmă din Cluj, apel pentru prinderea unui hoţ filmat în acţiune: "Orice informație despre acest băiat este bine venită"
Sursa foto: Facebook Rogoz Ovidiu
de Claudia Popovici    |    18 Oct 2023   •   18:30

În imagini se vede cum individul intră în magazin şi profită de faptul că niciun angajat nu era prezent acolo în acel moment.

Individul prinde curaj şi se orientează către un sertar în care se aflau bani, după care pleacă grăbit cu prada.

Din păcate pentru el, camerele de supraveghere din unitate l-au surprins în acţiune, iar reprezentanții firmei din Cluj au dus imaginile alături de o plângere la Poliţie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Filmările au fost publicate şi pe reţelele de socializare în speranța că internauţii vor ajuta la identificarea şi prinderea hoţului.

"S-a depus plângere la poliție. Orice informație despre acest băiat este bine venită. Ne ajută să îl găsim mai repede. Puteți lua legătura cu noi la nr 0765946113 Rogoz Ovidiu. Mulțumesc", este apelul lansat pe Facebook de reprezentații firmei din Cluj.

Publicată de Rogoz Ovidiu pe Marţi, 17 octombrie 2023

 

 

 

×
Subiecte în articol: firma Cluj hot apel
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close