Antena 3 CNN Actualitate Locale O fostă angajată a Primăriei Jilava susține că a fost agresată de edil: ”Mi-a băgat mâna în gât, m-a îmbrâncit”

O fostă angajată a Primăriei Jilava susține că a fost agresată de edil: ”Mi-a băgat mâna în gât, m-a îmbrâncit”

Scandal la Primăria Jilava, acolo unde o fostă angajată susține că a fost agresată în instituție, chiar de primar. Femeia venise pentru a solicita un certificat fiscal, însă edilul ar fi devenit violent.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2024   •   12:10

Fosta angajată mărturisește că primarul a avut comportament agresiv, în momentul în care a încercat să intre în sală. Femeia spune că venise doar să-i elibereze un certificat, însă reacția pe care a avut-o edilul a fost total neașteptată. Acesta ar fi lovit-o puternic și a încercat să o dea afară din instituție.

”Am ciocănit la ușă, am intrat și mi-a zis să ies afară. Nu am vrut și i-am zis de ce nu vrea să-mi elibereze certificatul și s-a enervat.

Mi-a băgat mâna în gât, m-a îmbrâncit, m-a lovit cu pumnul în umăr și în piept, m-a târât până pe hol să mă dea afară din instituție”, a povestit femeia.

Citește și: O primărie din Botoșani s-a închis în toiul zilei, ca toți ca angajații să meargă la petrecerea unei secretare. Primarul: "Avem problemuțe cu o extindere de gaz" 

Victima a sunat la 112, însă nu a primit un ajutor.

”Am sunat la 112 și am solicitat să îmi trimită un echipaj de poliție, însă am fost direcționată telefonic spre postul de poliție din Jilava.

Erau doar 2 polițiști, domnișoara a zis că nu poate să mă ajute, că are niște audieri pentru care mă roagă întâi să merg la medicul legal și că am timp la dispoziție 3 luni să depun plângere împotriva dumnealui.

El (n.r. primarul) are un comportament destul de violent, încearcă să amenințe pe toată lumea”, a declarat Olguţa Penciulică, presupusa victimă, pentru Antena 3 CNN.

Până la momentul redactării acestui articolul, primarul nu a răspuns solicitării noastre de a oferi un punct de vedere. 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close