Antena 3 CNN Actualitate Locale O gravidă şi fătul ei au murit la 24 de ore după internarea în Maternitatea din Bacău. Familia acuză medicii de malpraxis

O gravidă şi fătul ei au murit la 24 de ore după internarea în Maternitatea din Bacău. Familia acuză medicii de malpraxis

O femeie în vârstă de 38 de ani a murit împreună cu fătul pe care îl purta în pântece, la 24 de ore după ce s-a internat la Maternitatea din Bacău. Soţul acuză spitalul că nu a îngrijit-o şi a lăsat-o nesupravegheată o zi întreagă.

de Paul Ciurari    |    02 Apr 2024   •   12:39

Spitalul Judeţean Bacău nu a avut un punct de vedere în acest caz până în acest moment. 

Soţul femeii face acuzaţii grave la adresa celor de la Spitalul Judeţean Bacău. Bărbatul spune că, timp de aproape 24 de ore, soţia sa nu a fost văzută de un medic specialist, deşi era însărcinată, iar sarcina s-a oprit din evoluţie.

El spune că soţia sa a mers la spital pentru că avea crampe, însă la 24 de ore cei de la spital l-au sunat şi l-au anunţat că atât ea, cât şi fătul au murit. 

Bărbatul a făcut mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliţie, dar şi la Ministerul Sănătăţii. El a precizat faptul că s-au chinuit foarte mult să aibă acest copil. Au făcut o fertilizare in vitro.

Un caz asemănător s-a petrecut, anul trecut, la Botoşani, acolo unde tot o mămică, Alexandra Ivanov, a fost lăsată de medici fără să i se acorde îngrijiri medicale.

Rămâne de văzut ce se va constata în urma anchetei de la Bacău ce tratamente i s-au aplicat femeii şi dacă a fost văzută de către cadrele medicale.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close