Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor

Alertă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor

Un incendiu a izbucnit joi într-un laborator al Spitalului Județean de Urgență din Timișoara. Pompierii transmit că nu a fost nevoie de evacuarea pacienților.

Alertă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor
Sursa foto: ISU
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2023   •   17:47

Potrivit ISU Timiș, la ora 14:55 pompierii au fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un laborator situat la etajul 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" Timișoara.

A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și la locul evenimentului s-au deplasat "trei ofițeri și 22 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN, o ambulanța SMURD și una SAJ".

Pompierii au constatat că în clădire era foarte mult fum. Ei au reușit să lichideze incendiul și apoi au intervenit pentru aerisirea clădirii.

Nu s-au înregistrat victime și nu au fost persoane evacuate, a anunțat ISU Timiș.

Flăcările au izbucnit într-un grup sanitar al laboratorului medical.

Citeşte şi: Incendiu în București, pe Fabrica de Glucoză, la ieșirea de pe Autostrada A3, la un pas de mașinile de pe șosea

×
Subiecte în articol: incendiu spital Timisoara pompieri
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close