Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf într-un centru comercial din Constanța. Hoții au plecat cu mai multe kilograme de aur

Jaf într-un centru comercial din Constanța. Hoții au plecat cu mai multe kilograme de aur

Jaf într-un centru comercial din Constanța. Hoții au plecat cu mai multe kilograme de aur
21 Ian 2019   •   23:28

Un magazin din Constanța care comercializează bijuterii din aur a fost ţinta infractorilor cu 15 de minute înainte de închiderea acestuia.

Din câte se pare, trei indivizi ar fi acţionat: unul ar fi supravegheat intrarea în centrul comercial, altul „insula” cu bijuterii , iar al treilea a luat cât a putut. Se pare că ar fi vorba despre cinci kilograme de aur.

„La data de 21.01.2019, polițiștii Sectiei 2 au fost sesizați de angajații unei societăți comerciale din incinta unui complex comercial, din municipiul Constanța, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21.01.2019, persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru, de unde ar fi sustras bijuterii din aur. Prejudiciul în cauză urmează a fi stabilit. Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate toate măsurile care se impun pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, potrivit replicaonline.ro.

×
Subiecte în articol: jaf aur hoti
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close