Antena 3 CNN Actualitate Locale Liniile de transport în comun din București care vor fi comasate începând de sâmbătă

Liniile de transport în comun din București care vor fi comasate începând de sâmbătă

Societatea de Transport București a anunțat că două linii de transport în comun din București se vor comasa de sâmbătă și vor circula sub un singur indicativ.

Liniile de transport în comun din București care vor fi comasate începând de sâmbătă
Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2024   •   13:50

STB anunță o schimbare majoră în rețeaua de transport din București. Liniile de transport în comun 90 și 201 vor fi comasate, transformându-se într-o nouă rută, simplificată sub numele de 90. Această schimbare intră în vigoare începând de sâmbătă și va afecta traseele și terminalele autobuzelor.

Conform noilor reglementări, traseul noului troleibuz 90 va conecta "Arena Națională” și "Semănătoarea”, urmând un traseu precis. În sensul către "Semănătoarea”, troleibuzul va parcurge străzi precum Bd. Pierre de Coubertin, Str. Vatra Luminoasă, sau Bd. Regina Elisabeta. În direcția spre "Arena Națională”, traseul va fi invers, acoperind Splaiul Independenței, Pod Operei și altele.

Această schimbare vine cu suspendarea liniei de autobuz 201, iar troleibuzele liniei 90 vor fi echipate cu un parc auto nou, adaptat cererii de transport pe noul traseu. Mai mult, începând cu aceeași dată, și linia 97 va beneficia de modernizarea parcului de troleibuze, oferind astfel o experiență îmbunătățită pasagerilor, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: autobuz București
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close