Antena 3 CNN Actualitate Locale "A trecut curentul prin ea. Se uita prin mine, avea gura încleştată" Mărturia mamei fetiţei curentate într-un parc din București

"A trecut curentul prin ea. Se uita prin mine, avea gura încleştată" Mărturia mamei fetiţei curentate într-un parc din București

Mama fetiţei curentate într-un parc pentru copii din Sectorul 6 a povestit îngrozită cum s-a petrecut incidentul: "Se uita prin mine. Avea gura încleştată"

"A trecut curentul prin ea. Se uita prin mine, avea gura încleştată" Mărturia mamei fetiţei curentate într-un parc din București
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2023   •   14:00

Fetiţa, în vârstă de 11 ani, s-a urcat pe gardul unui părculeţ de la locul de joacă. Micuţa a căzut inconştientă pe asfalt şi a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar poliţiştii fac acum cercetări.

"A trecut curentul prin ea. De acolo de pe gard a căzut în picioare. În momentul în care a curentat-o, probabil s-a speriat şi s-a aruncat în picioare şi din picioare a căzut jos, leşinată, inconştientă. 

Am dat telefonul oamenilor din jur, că în starea în care era, am zis: Sunaţi la Salvare că nu am ce să îi fac! Era înconştientă, se uita prin mine, avea gura încleştată", a spus mama fetiţei.

Citeşte şi: "Alina s-a plâns la patronul hotelului din Mangalia că e bătută de colega de cameră". Mătuşa victimei spune că se temea de o tragedie

"Mulţumim lui Dumnezeu că fetiţa este bine. Este în afara oricărui pericol", a mai spus femeia.

Poliţia face verificări

Fetiţa este acum în stare stabilă, dar este în continuare internată. Între timp, parcul a fost închis. Reprezentanţi ai companiei de energie electrică au controlat stâlpii de iluminat să vadă care este problema, iar poliţiştii fac verificări în acest caz.

Citeşte şi: "Mi-aş dori să nu mai fie distruse şi alte familii": Mesajul transmis de tatăl Sharei, fata ucisă de droguri, înainte să fie audiat

"La data de 07 august 2023, în jurul orei 20.55, polițiștii Secției 20 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un spațiu amenajat pentru recreere, din Sectorul 6, o minoră, în vârstă de aproximativ 11 ani, s-ar fi electrocutat, în urma atingerii unui stâlp de iluminat.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii și un echipaj de prim-ajutor, care au acordat îngrijiri medicale minorei, ulterior fiind transportată la spital.

Polițiștii au luat măsuri de siguranță, parcul a fost evacuat și a fost solicitată o echipă de specialitate, în vederea verificării rețelei de energie electrică.

În cauză polițiștii Secției 20 efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6", se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close