Antena 3 CNN Actualitate Locale ”No comment”. Momentul în care un șofer circulă pe contrasens, pe Autostrada A7, în zona podului Brăila-Tulcea

”No comment”. Momentul în care un șofer circulă pe contrasens, pe Autostrada A7, în zona podului Brăila-Tulcea

Moment de panică pe Autostrada A7! Un șofer a fost filmat conducând pe contrasens.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2024   •   13:07

Totul a fost filmat de camera de bord a altei mașini. În imagini se vede cum două mașini circulă regulamentar la trecerea de pod dinspre Brăila spre Tulcea, moment în care aproape se ciocnesc de un șofer care intrase pe contrasens.

Șoferul primei mașini a evitat la milimetru un accident care ar fi putut avea consecințe grave.

Ulterior, în imagini se observă o autospecială de poliție care vine în urma șoferului care conduce haotic.

Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare și au stârnit zeci de reacții: ”No comment!”, ”Felicitari Poliției că sunt pe traseu. Aștia sunt criminali, nu au nici o scuză… Așa se poate produce o tragedie chiar și la viteze mici (frontal)”, ”La aștia instant trebuie să suni la 112 să anunți să-i oprească să le ia permisul”.

Cum a fost sancționat șoferul

”Ieri după-amiază, 6 aprilie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au sesizat din oficiu, cu privirela faptul că un șofer a pătruns pe Podul peste Dunăre cu intenția de a-l traversa, pe sensul opus de mers.

Aceștia au procedat la oprirea sa în trafic, la volan fiind identificat un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din județul Galați. 

În acest context nu au fost înregistrate evenimente rutiere.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. 

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile, conform O.U.G nr. 195/2002”

×
Subiecte în articol: contrasens sofer Autostrada A7 pod braila
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close