x close

Fii alături de noi!

O jurnalistă a fost găsită moartă în locuința sa

de 25 Ian 2016   •   10:26
O jurnalistă a fost găsită moartă în locuința sa 16
Foto: facebook
Jurnalista Andreea Pocol, în vârstă de doar 36 de ani, a fost găsită moartă în locuința sa din judeţul Sălaj. Cauza decesului nu este cunoscută încă, scrie actualmm.ro.

Anunțul morții Andreei a fost făcut de jurnalistul Laurenţiu Ciocăzeanu, pe pagina sa de socializare. “Îi datorez COLEGEI Andreea Pocol această postare. Tocmai ce am aflat că ne-a părăsit subit noaptea trecută. În urmă cu aproape doi, am descoperit în Andreea dorinţa nebună de a face presă. I-am întins mâna de a se alătura echipei Reporter Virtual, deşi n-am reuşit să-i ofer un job aşa cum îmi şi îşi dorea. Dar am simţit amândoi că nu-şi doreşte nimic mai mult pe lumea asta decât să devină jurnalistă. Şi am încurajat-o, indiferent de obstacolele pe care le-am întâmpinat împreună, de bani sau de altă natură. A preferat să aştepte vremuri mai bune şi să creadă într-o zi în care munca îi va fi recunoscută. N-a mai apucat, căci Dumnezeu avea alt plan de care noi doi nu ştiam nimic. (…) Să ne scrii mereu, de-acolo de sus, dragă Andreea Pocol! Nu vom putea vedea cuvintele tale, dar sigur le vom simţi cumva…”, a scris Ciocăzeanu pe Facebook.

Slujba de înmormântare a jurnalistei Andreea Pocol va avea loc marţi, 26 ianuarie, în localitatea natală Şimişna, judeţul Sălaj.
poza

Actualitate

A anunțat o vizită privată în Germania. Unde a fost surprins președintele Klaus Iohannis

A anunțat că face o vizită privată în Germania, dar a fost surprins în cu totul altă parte. Șeful statului a fost pozat într-un aeroport din Spania, aproape de o staţiune celebră pentru...

27 Aug 2016  •  12:23

poza

Show

Vești minunate de la Corina Chiriac

Corina Chiriac este una dintre vocile de aur din peisajul muzical românesc. De zeci de ani este pe buzele iubitorilor de muzică, iar piesele sale sunt nemuritoare, scrie Click! În ultimul timp au apărut...

27 Aug 2016  •  09:53

sati