x close

Fii alături de noi!

Orașul cu cei mai puțini câini fără stăpân din România

de S.T.   •   07 Mar 2016   •   22:44
Orașul cu cei mai puțini câini fără stăpân din România 534
Foto: pixabay.com
Oradea este orașul cu cei mai puțini câini fără stăpân din România, a susținut luni, într-un comunicat de presă, Primăria Oradea. Conform acestuia, în urma unei „verificări în teren” s-a constatat că în municipiul Oradea ar exista 50 de câini fără stăpân, dintre care aproximativ 10% sunt sterilizați și microcipați, iar 90% sunt recent abandonați de stăpânii lor.

„În perioada următoare, toți acești câini abandonați vor fi transportați la Adăpostul „Grivei”, obiectivul nostru fiind să limităm în Oradea până aproape de zero numărul câinilor fără stăpân. Trebuie să precizez că, făcând o comparație cu alte orașe din România, Oradea are cei mai puțini câini fără stăpân din țară. Facem un apel către cetățenii care nu mai doresc să își întrețină câinii că este de preferat — și chiar sunt rugați de Primăria Oradea — să anunțe Serviciul pentru ridicarea câinilor fără stăpân, decât să îi abandoneze la marginea orașului”, a declarat, în comunicat, Mircea Stejeran, șeful Serviciului Lucrări și Servicii Publice din cadrul Direcției Tehnice din Primăria Oradea.

Verificarea în teren a fost efectuată de inspectorii Direcției Tehnice din Primăria Oradea împreună cu reprezentanții Administrației Domeniului Public.

poza

Actualitate

Alertă în Valea Jiului. La Mina Lonea cărbunele s-a autoaprins în subteran

Cărbunele dintr-un abataj al Minei Lonea, din Valea Jiului, s-a autoaprins în subteran, la faţa locului acţionând vineri mai mulţi salvatori mineri care au ca misiune izolarea zonei şi construirea unui...

29 Iul 2016  •  10:43

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

După multă suferință, Marius Țeicu a primit în sfârșit o veste bună de la medici

După o perioadă în care veștile proaste circulau una după alta, Marius Țeicu poate răsufla acum ușurat. Și asta pentru că medicii hematologi care au grijă de fiica sa, Patricia Rădulescu Ţeicu, sunt optimiști.

29 Iul 2016  •  10:20

sati