Antena 3 CNN Actualitate Locale Panică într-un spital din Sinaia. Un fum gros s-a răspândit prin saloane, după un scurtcircuit electric

Panică într-un spital din Sinaia. Un fum gros s-a răspândit prin saloane, după un scurtcircuit electric

Mai mulţi pacienţi s-au autoevacuat din Spitalul Orășenesc Sinaia, după ce un fum gros s-a răspândit prin saloane.

de Silvia Preda    |    17 Mar 2024   •   11:45

"În acestă dimineață, în jurul orei 09:40, am fost anunțați prin apel la 112 privind existența unor degajări de fum la Spitalul Orășenesc Sinaia", transmite ISU Prahova.

În cel mai scurt timp, la fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și, în sprijin, două ambulanțe din cadrul SAJ Prahova.

Odată sosiți la fața locului, pompierii au constatat faptul că la nivelul Secției de Transfuzii s-a produs un scurtcircuit electric la o combină frigorifică, rezultând o degajare ușoară de fum (fără a exista flacără).

Pompierii au acționat pentru ventilarea încăperii. 18 pacienți s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie, niciunul dintre aceştia nu a necesitat îngrijiri medicale ca urmare a evenimentului.

În acest moment, activitatea spitalului se desfășoară normal, pacienții au revenit în saloane, fiind reluată și alimentarea cu energie electrică, mai transmite ISU Prahova.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close